Mediators

Ingrid, Marjon en Gea zijn ervaren en bevlogen conflictbemiddelaars en vertrouwensmediators met gedeelde en specifieke specialisaties. Dit kan zijn op het gebied van scheidingen, financiën, arbeidszaken of expertise op het gebied van psychische kwetsbaarheden.

Marjon werkt in Twente, Ingrid in de omgeving van Breda en Gea rond Harderwijk.

Ingrid, Marjon en Gea zijn aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland. Zij zijn door de Raad van Rechtsbijstand erkend Familiemediator en kunnen scheidingen op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand verzorgen.

Gea en Marjon zijn daarnaast ook Mediator in Strafzaken en International MasterMediator. Ingrid en Marjon zijn MSc Gedragsanalist, gecertificeerd Arbeidsmediator en gecertificeerd SCAnS coder. Alle drie zijn zij Vertrouwenspersoon.

SCAnS staat voor 
Six Channel Analysis System. (Analyse van de 6 communicatiekanalen; gezicht, lichaam, verbale inhoud, stem, interactie stijl en psychofysiologie). 
SCAnS is de basis onder gedragsanalyse, emotionele intelligentie en geloofwaardigheidsanalyse. 

Vooral daar waar communicatie lastig lijkt en gedrag niet goed te duiden valt geeft een analyse op de 6 communicatie kanalen ontzettend veel betrouwbare informatie. 

Over het algemeen zijn we te veel gericht op de verbale inhoud. Binnen SCAnS zien we de verbale inhoud als één van de onderdelen van de 6 communicatie kanalen. 

Wij kijken naar het totaal om een zuivere analyse van gedrag en toekomstig gedrag te kunnen maken. Niet op basis van “gevoel” maar op basis van wetenschap.