Marcel de Boer

Marcel de Boer

Marcel de Boer heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven als directeur, interim- manager, consultant, intermediair en coach. Daarnaast beschikt Marcel ook over de nodige ervaring als bestuurder en toezichthouder. Zijn juridische (Nederlands Recht) en bedrijfskundige (Nyenrode) achtergrond hebben een stevige basis gelegd onder zijn huidige werkzaamheden als mediator.

Marcel is een creatieve denker, analytisch ingesteld en een rustige persoonlijkheid. Dit samen met zijn senioriteit maakt hem bij uitstek geschikt als mediator bij zakelijke conflicten of consultancy waarbij een van partijen een kwetsbaarheid ervaart zoals autisme of ADD/ADHD.

Management Drives
Als associate bij Management Drives heeft Marcel inzichtelijk weten te maken wat een persoon of een team motiveert. Omdat drijfveren motivatoren zijn die voorspellen hoe een persoon of team zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet, is het zo van belang een gemeenschappelijke taal te creëren om dat gedrag ook bespreekbaar te maken.

Bruggenbouwer
Zowel zakelijk, als in zijn privé-leven als bij zijn mediations is harmonie een zeer belangrijke drijfveer voor Marcel. Kortom, een bruggenbouwer.

Business mediation
Gezien zijn achtergrond is Marcel gespecialiseerd in de begeleiding zakelijke conflicten.
Het is zijn doel om partijen te actief begeleiden een zakelijk conflict vlot, zorgvuldig en succesvol helpen op te lossen.

Mail met Marcel