Autismeconsultancy

Met onze Consultancy tak ondersteunen wij organisaties bij autismegerelateerde vraagstukken. Je kunt hierbij denken aan partners/vennoten/bestuurders of werknemers die vanwege autisme uitvallen en/of in conflict raken met collega’s. Daardoor kunnen het functioneren en het welzijn van alle betrokkenen en de continuïteit van het bedrijf in gevaar komen.

Mediation

Indien er conflicten dreigen te ontstaan of reeds zijn dan kun je gebruik maken van de diensten van onze Mediator die gespecialiseerd is in autisme.

Ondersteuning

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op diverse gebieden zoals persoonlijke coaching door HBO en WO opgeleide Autismevriendelijke Coaches. Onze ervaring ligt in het geven van incompany bedrijfstrainingen volgens onze eigen Autismeacademie Plan B methodiek. Hierdoor wordt er onderlinge steun en begrip gecreëerd.
Desgewenst bieden wij ondersteuning bij de tijdelijke bedrijfsvoering door een gespecialiseerde bedrijfskundige indien een partner even uit de running is. Het spreekt voor zich dat wij ook kunnen adviseren op het gebied van het (her)structuren van werkzaamheden waardoor er minder stress in het bedrijf ontstaat.

Kennis en ervaring

Al onze professionals zijn wat de kennis van autisme betreft opgeleid bij de Autismeacademie en daarmee op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast spreken wij de taal van het bedrijfsleven, kennen de problematiek en weten, mede uit onze eigen ervaringen, wat nodig is. Wij durven te stellen dat wij specialist zijn op dit terrein. Onze aanpak is resultaatgericht en wij houden van duidelijke en transparante stappen.

Wij zijn graag jouw gesprekspartner op dit gebied en bieden graag een gerichte oplossing voor specifieke vraagstukken rond autisme.

Meer weten?

Lees meer over Mediation en Autisme

Voor informatie en advies: