Autismeconsultancy

Met onze Consultancy tak ondersteunen wij bedrijven bij autismegerelateerde vraagstukken. U kunt hierbij denken aan partners/vennoten/bestuurders of werknemers die vanwege autisme uitvallen en/of in conflict raken met collega’s en waardoor het functioneren en het welzijn van alle betrokkenen en de continuïteit van het bedrijf in gevaar komt.

Wij ondersteunen onze klanten op diverse gebieden zoals persoonlijke coaching door HBO opgeleide Autismevriendelijke Coaches. Wij zijn ervaren in het geven van incompany bedrijfstrainingen volgens onze Autismeacademie Plan B methodiek waardoor er onderlinge steun en begrip gecreëerd wordt. Desgewenst bieden wij ondersteuning bij de tijdelijke bedrijfsvoering door een gespecialiseerde bedrijfskundige indien een partner even uit de running is.

Het spreekt voor zich dat wij ook kunnen adviseren op het gebied van het (her)structuren van werkzaamheden waardoor er minder stress in het bedrijf ontstaat. Indien er conflicten dreigen te ontstaan of reeds zijn dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze in autisme gespecialiseerde MfN register Mediators.

Al onze professionals zijn wat de kennis van autisme betreft opgeleid bij de Autismeacademie en daarmee op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast spreken wij de taal van het bedrijfsleven, kennen de problematiek en weten, mede uit onze eigen ervaringen, wat nodig is. Wij durven te stellen dat wij specialist zijn op dit terrein. Wij werken resultaatgericht en houden van duidelijke en transparante stappen.

Wij zijn graag uw gesprekspartner op dit gebied en bieden u graag een gerichte oplossing voor uw specifieke vraagstuk rond autisme.

Voor informatie en advies kunt u contact op nemen met Marjon Kuipers
marjonkuipers@mediationvisie.nl of 06 22 670 970